logo Mincke van Schuppen Uitvaartbegeleiding uitvaart Veenendaal Ede en omgeving
 
 
 

Over Mincke

Best gek, want bij het organiseren van een uitvaart gaat het helemaal niet over mij, maar over jou en nog meer eigenlijk over degene die is overleden.
Toch een poging om de kern te vertellen. Ik heb al jaren een eigen zorgbedrijf met mijn man. We hebben in die jaren veel verschillende mensen voorbij zien komen. Het is bijzonder om met mensen een poosje samen op te mogen lopen in het leven. Ook al is dat vaak in een moeilijke periode in iemands leven. Ik hou van mensen en van het zoeken naar mogelijkheden. Ik hou ervan om tot het uiterste te gaan, om eruit te halen wat er in zit. Geen situatie zal ik snel gek of vreemd vinden.
Ik heb geleerd dat mijn oordeel of mening niet zoveel ter zake doet. Dat geeft ruimte om iemand te kunnen helpen. En waarom word ik daar gelukkig van? Ik leer er elke dag weer van, elke dag nieuwe inzichten, ik hou ervan!
Ik ben geboren in 1973, in Veenendaal. Eigenlijk heb ik nooit de regio verlaten. Mijn wonen en sociale leven hebben zich eigenlijk altijd afgespeeld in de nabije omgeving: Veenendaal, Ede, Wageningen, Rhenen, Amerongen, Elst (Utr), Bennekom en Barneveld. Qua werk was dat voordat we op onze boerderij voor onszelf begonnen, altijd binnen de provincies Utrecht of Gelderland. Kortom een vrij grote vertrouwde regio, en behoorlijk honkvast.
Ik ben in 1998 getrouwd met Roel, en we mogen voor 3 (inmiddels volwassen) kinderen zorgen. Ik hou intens veel van mijn gezin! We wonen op een prachtige boerderij die we al sinds 2007 graag delen voor mooie doeleinden. We zijn benieuwd en kijken er naar uit hoe ons uitvaartbedrijf zich zal ontwikkelen.
Om mijn hoofd leeg te maken na soms moeilijke of intensieve gesprekken, werk ik graag in mijn atelier. Ik ben pottenbakker, geef pottenbaklessen in de cultuurfabriek in Veenendaal, verkoop hier en daar in lokale winkels wat van mijn keramiek, maar creëer vooral ook graag nieuwe dingen, wie weet maken we straks samen een urn? De tijd zal het leren.
Zullen we kennismaken? Samen in gesprek bevalt me beter dan alleen maar over mezelf te vertellen…
 
 
 
 
 
Mincke van Schuppen uitvaartleider/uitvaartverzorger Veenendaal Ede en omgeving
 

Scan hier de vCard voor alle contactgegevens

qr code visitekaartje Mincke van Schuppen uitvaartleider/uitvaartverzorger Veenendaal Ede en omgeving